IMAN HALLAL TANDOORI

IMAN HALLAL TANDOORI Indische specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 888 beoordelingen
18 sep 2020 om 17:52 Eten had geen echte smaak. Geen verschil tussen Biryani en gewone basmati rijst. Daarnaast kip was précis niet vers. :/
13 sep 2020 om 23:15 Ik had moghlai biryani en chicken butter frieng besteld met naan. Het was super lekker! Zoals altijd.
12 sep 2020 om 18:59 SCHANDALIG!!! De bezorger weigerde naar boven te komen(lift) omdat ik slecht te been ben kon ik niet naar beneden.. hij viel echt uit naar mij! Zo onbeleefd! Ben echt in shock! Thanks!Voor de slechte service!Geld mag je houden! Maar klacht leg ik!
9 sep 2020 om 14:52 The food was not fresh. The food was very oily and the rice was hard. It seems the food was the left over from yesterday.
8 sep 2020 om 14:31 Lekker eten, snelle bezorging, redelijke prijs. Ik bestel hier altijd.
28 aug 2020 om 20:11 Intussen vaste klant! Ik neem meestal de groentensamosa's en thali vegetables. Heel lekker en als grote eter kan ik hier 2 keer van genieten. Top! Levering altijd sneller dan aangegeven
27 aug 2020 om 22:24 Altijd heel lekker
27 aug 2020 om 22:03 I have ordered tandoori chicken curry but it was too sweet and the chicken was not tandoori at all. ..
27 aug 2020 om 10:17 The rice side dish came with less rice than usual :/
24 aug 2020 om 17:52 Super zoals altijd
23 aug 2020 om 18:15 Naan is smakeloos en masala vol met olie