IMAN HALLAL TANDOORI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Iman Hallal Tandoori. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 20:55 Ongewoon lekker. Goed gekruid, perfect gebakken. Eet dit niet veel, maar als de volgende bestelling ook zo is, wordt dit mijn eerste keuze op take away
11 nov 2022 om 18:17 Het was heel lekker hmdl kan je gajrela op het menu zetten thx
10 nov 2022 om 21:40 Samoas 4/5 Lamb massala 4.5/5 Roti 3/5 Naan 4/5
7 nov 2022 om 22:44 Eten was lekker ,bezorging was super snel.
5 nov 2022 om 23:32 Samoa’s waren niet opgewarmd. Curry kip met veel botjes maar wel goed van smaak. Linzen eerder matig van smaak.
1 nov 2022 om 19:53 The delivery guy make a slight argument telling me that my house door beel was not working. I tried it in front of him twice and it was working. I dont think that was a fair argument which costed me 2-3 mins of my precious time.
29 okt 2022 om 17:51 Rijst met wat kleur kruiden op…
24 okt 2022 om 8:15 was so delicious..
13 okt 2022 om 9:04 heel snel bezorgd, maar het eten was niet goed helaas. De curry was niet herkenbaar als wat we hadden besteld (dum aloo, er zat allemaal kaas in). En de broden waren niet vers maar duidelijk opgewarmd. De bhajji met veel te veel deeg gemaakt.
11 okt 2022 om 15:37 De bezorging was snel maar het eten was echt niet lekker. Ik vroeg een mango sap maar de sap was echt diep orangje en van smaak veel te zoet. ik vroeg ook voor een rijstpap maar kreeg een blok orangjediepbevroren vloeistofdefrieten warenplatnooitmeer
4 okt 2022 om 7:52 Heel lekker en verzorgd eten voor een goede prijs
29 sep 2022 om 14:03 It's not that traditional food at all - I ordered - Chicken Butter Frieng - with naan , kheer and 2 vegetable samosa's - Only the naan and samosa were good. The Chicken Butter Frieng and Kheer- were poorly presented with watery of buttery..